De beste zorg voor uw dier

De dienstverlening van uw dierenarts in Den Hout

Laat uw huisdier vaccineren bij Dierenartspraktijk De Hespelaar. Infectieziekten vormen voor hen een serieuze bedreiging. U kunt uw hond, kat, konijn en zelfs uw duiven tegen de meeste ziekten laten inenten. Daarna kan de ziekte zich niet of nauwelijks verspreiden bij een infectie. Bovendien geven we uw dier meteen ook de jaarlijkse gezondheidscontrole.

Diverse tandheelkundige behandelingen

Naar schatting heeft 85% van alle volwassen huisdieren last van tandproblemen. Die kunnen leiden tot aandoeningen aan het hart, de lever en de nieren. Gebitsproblemen bij konijnen veroorzaken vaak kaakabcessen en verwondingen aan de mondholte. Wij behandelen uw huisdier aan diverse gebitsaandoeningen. Aarzel niet als u vermoedt dat de bek van uw dier niet in orde is. Neem direct contact met ons op.

Onze dienstverlening gaat natuurlijk veel verder dan vaccineren en gebitsbehandelingen. Denk aan:

  gezondheidscontroles en diagnoses
  diverse laboratoriumonderzoeken
  echo- en röntgenopnames
  diergeneeskundig advies en behandeling
  operaties
  plaatsen van een identificatiechip
  adviezen over bijvoorbeeld voeding en verzorging
  doorverwijzing voor specialistische hulp

Maak een afspraak

Als hulp te laat komt

Helaas kunnen we niet elke aandoening bij uw huisdier genezen. De leeftijd van het dier en de ernst van de ziekte zijn daarbij bepalende factoren. Euthanasie is onderdeel van onze dienstverlening. Wij geven u ook voorlichting over het cremeren of begraven van uw huisdier.

Meer informatie