De beste zorg voor uw dier

De dierenarts voor gezelschapsdieren en landbouwdieren

Uw hond moet volgens zijn paspoort weer gevaccineerd worden. U ziet dat het paard van uw dochter mank loopt. De cavia van uw zoontje wil niet meer eten. Dierenartspraktijk De Hespelaar onderzoekt en behandelt alle gezelschapsdieren, grote huisdieren en landbouwdieren.

Ruim 30 jaar gezondheidszorg voor dieren

De Hespelaar is een familiebedrijf onder leiding van Arie en Lisa Boer. Sinds 1986 is onze praktijk gevestigd aan de Stelvenseweg 1, net buiten de bebouwde kom van Den Hout. Ons team bestaat uit 4 vriendelijke zorgprofessionals, waarvan 2 dierenartsen en 2 assistenten. Uw huisdier en uzelf geruststellen, is onze eerste belangrijke taak. Dat maakt de beste zorg mogelijk voor uw huisvriend.

Onze behandelkamers zijn uitgerust met onder andere echo- en röntgenapparatuur. Hier voeren we operaties uit en diverse laboratoriumonderzoeken verrichten we zelf. We maken duidelijke prijsafspraken met u over de behandeling van uw dier.

Bel of mail voor advies of een afspraak

Spreekuur en apotheek

Dierenartspraktijk De Hespelaar heeft een dagelijks inloopspreekuur. Heeft u in de avond meer gelegenheid voor een bezoek aan onze praktijk? Maak dan een afspraak voor het avondspreekuur. 


De meeste geneesmiddelen voor uw huisdier verstrekken we vanuit onze eigen apotheek.

Onze openingstijden